Laadukasta CNC-jyrsintää vuodesta 1984

CNC-jyrsintä osana koneistusta 

Matic-Sorvaus tarjoaa pitkälle automatisoidut ja laadukkaat koneistuspalvelut esimerkiksi laite- ja konevalmistajien sekä rakennusalan tarpeisiin. Mikäli koneistettava kappale vaatii myös CNC-jyrsintää, voimme toteuttaa y-akselijyrsintää monitoimisorvauskeskuksillamme. 

Meiltä saat sekä yksittäiset projektit että jatkuvaa sopimusvalmistusta. Palvelemme asiakkaita Kaarinasta käsin ripeästi ympäri Suomen! 

Mitä CNC-jyrsinnän avulla voidaan tehdä? 

Jyrsinnän avulla kappaleesta voidaan poistaa materiaalia ja pyöristää muotoja. Kun CNC-jyrsintä tehdään monitoimisorvilla, se säästää aikaa ja siten myös kustannuksia, sillä kappaleet voidaan käsitellä alusta loppuun asti samalla laitteella. Koneemme ovat pitkälle automatisoituja, mikä vähentää mittavirheitä Meiltä jyrsintää saa vain osana CNC-koneistuspalvelua, eli emme tarjoa asiakkaillemme pelkästään jyrsintäpalvelua.  

Pystymme työstämään perusterästä, RST:tä, HST:tä, muovia, kuparia, messinkiä, hiiletysterästä ja nuorrutusterästä. 

Yksittäiset sarjat ja sopimusvalmistus 

Valmistamme asiakkaillemme yksittäisiä sarjoja, mutta tarjoamme myös sopimusvalmistusta, joka sisältää yhden sarjan varastoinnin. Meiltä voi tiedustella myös nollasarjoja ja protoeriä, joita toteutamme tilanteen mukaan. 

Asiakas toimittaa meille digitaalisen kuvan, jonka pohjalta teemme tarvittavat ohjelmointitoimet monitoimisorviimme. CNC-koneistus voi sisältää kappaleen CNC-jyrsintää ja –sorvausta, tarpeen mukaan. Laskemme ja pesemme valmiit osat, lisäpalveluina saatavilla muun muassa kokoonpano, jälkikäsittely ja pakkaus. Toimitus keskimäärin kolmen viikon kuluessa, varastoidut sarjat toimitetaan heti tilauksen jälkeen. 

Miksi Matic-Sorvaus? 

Matic-Sorvaus on kevyt/keskiraskas konepaja, joka palvelee monen alan toimijoita ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Virossa. Olemme toimineet vuodesta 1984 alkaen, ja pitkä kokemuksemme näkyy korkeana ammattitaitona ja laadukkaina tuotteina. Me pidämme aina tiukasti kiinni sovituista aikatauluista ja pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeastikin asiakkaidemme tarpeisiin. 

Meillä on moderni, pitkälle automatisoitu konekanta ja koneet käyvät ympäri vuorokauden. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat CNC-koneistuspalvelut, jotka voivat sisältää CNC-jyrsintää ja CNC-sorvausta

CNC-jyrsintä

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy