Automaattisorvausta vuodesta 1984

Kokonaisvaltaiset palvelut Matic-Sorvaukselta 

Tarjoamme CNC-sorvauksen ja –koneistuksen lisäksi myös muita palveluita, jotta asiakkaamme saavat kaiken kätevästi samasta osoitteesta. Puhdistamme osat sekä hoidamme kokoonpanon, varastoinnin ja pintakäsittelyt asiakkaan puolesta. Olemme tehneet prosessin mahdollisimman helpoksi, jotta osien tilaaminen sujuu kiireenkin keskellä jouhevasti. 

Osien pesu

Puhdistamme sorviosat aina pesemällä ennen toimitusta asiakkaalle. Tämä on tärkeä vaihe, jotta osat voidaan ottaa suoraan käyttöön.

Kokoonpano

Toteutamme tarvittaessa myös osien kokoonpanon asiakkaan puolesta. Hitsaamme ja juotamme tuotteita yhteen, mutta pystymme lisäämään kokonaisuuteen myös esimerkiksi tiivisteitä ja letkukiristimiä asiakkaan tarpeen mukaan.

Varastointi

Varastoimme sopimusvalmistusasiakkaillemme aina yhden sarjan tuotteita, jotta ne ovat saman tien valmiina lähetettäväksi, kun tuotteet tilataan. Kun edellinen sarja on lähetetty, valmistamme varastoon uuden.

Pintakäsittelyt

Tarjoamme sorviosille myös pintakäsittelypalveluita yhteistyökumppanimme kautta. Asiakas voi siis tilata meiltä täysin valmiit osat, jotka me viimeistelemme kumppanimme kanssa. Osat voidaan esimerkiksi kromata, nitrata tai sinipassivoida tarpeen mukaan.

Pakkaaminen

Meiltä saat tuotteet myös valmiiksi myyntipakkauksiin pakattuina. Pystymme painattamaan pakkauksiin esimerkiksi käyttöohjeet, sisältötiedot, viivakoodit ja yrityksen logon. Tarvitsemme asiakkaalta ainoastaan digitaalisen painoaineiston, mutta hoidamme kaikki loput vaiheet, jotta asiakas saa meiltä täysin myyntivalmiit tuotteet.

Muut palvelut

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy