Automaattisorvausta vuodesta 1984

Pitkän linjan sorvausosaamista – Matic-Sorvaus Oy

Matic-Sorvays Oy on perustettu vuonna 1984, joten yrityksessämme on erittäin pitkät perinteet sorviosien valmistuksesta. Emme kuitenkaan ole jämähtäneet 80-luvulle, vaan keskeinen toimintamallimme on jatkuva uudistuminen. Tästä kertovat etenkin pitkälle automatisoidut, modernit koneemme, jotka takaavat asiakkaillemme mittatarkat osat kustannustehokkaasti.

Sittemmin toiminta on laajentunut sorvauksesta CNC-koneistukseen. Myös asiakaskunta on kasvanut, ja tällä hetkellä valmistamme koneistettuja sorviosia hyvinkin monelle eri alalle.

Matic-Sorvaus on kevyt/keskiraskas konepaja, joka palvelee niin pienempiä toimijoita kuin suuryrityksiäkin. Toteutamme pääsääntöisesti 5-80 mm:n osia. Tyypillinen sarjakoko on 500-10 000 kappaletta. Tarjoamme asiakkaillemme yksittäisiä projekteja sekä sopimusvalmistusta.

Mitä me lupaamme?

Luotettavuus: Kaikki valmistamamme osat ovat toimitusaikakriittisiä, joten on ehdottoman tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista. Tämän me lupaamme asiakkaillemme kaikissa tilanteissa.

Laatu: Meiltä saat aina sellaiset osat, kuin on määritelty ja sovittu. Korkealle automatisoidut laitteemme varmistavat, että jokainen osa on mittatarkka.

Joustavuus: Pystymme reagoimaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin ja aikatauluihin tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy