Laadukasta CNC-koneistusta vuodesta 1984

CNC-koneistus alihankintana kokeneelta osaajalta 

Matic-Sorvaukselta saat laadukkaat CNC-koneistuksen palvelut tehokkaasti ja sovitusti. Meille on kunnia-asia pitää kiinni nopeista ja joustavista toimitusajoista sekä asiakkaan kanssa sovituista asioista. Palvelemme esimerkiksi kone- ja laitevalmistajia, rakennusalan toimijoita sekä kaikkia muita yrityksiä, jotka tarvitsevat koneistettuja osia. 

Olemme erikoistuneet CNC-sorvaukseen. Meillä on laaja ja pitkälle automatisoitu konekanta, jonka avulla pystymme toteuttamaan suuriakin sarjoja. Alihankintakoneistus voi olla projektiluontoista tai jatkuvaa sopimusvalmistusta. Kysy lisää! 

Tekniset tiedot

  • CNC-koneistamme osia koossa 5-80 mm
  • Materiaalit: perusteräs, RST, HST, muovi, kupari, messinki, hiiletysteräs ja nuorrutusteräs
  • Sarjakoot: 500-10 000 kpl
  • Tilanteen mukaan voimme toteuttaa alihankintakoneistuksena myös nolla- ja protosarjoja

Mitä CNC-koneistuksella voidaan valmistaa? 

CNC-koneistus on kappaleen työstämistä tietokoneohjatusti. Tietokone ohjelmoidaan valmistamaan mittatarkkoja kappaleita esimerkiksi teräksestä tai muovista. Alihankintakoneistus soveltuu massatuotantoon ja yksittäisten kappaleiden työstämiseen. Me Matic-Sorvauksella koneistamme alle 80 mm:n, kappaleita, kuten tappeja, akseleita ja muttereita. Tyypilliset sarjakoot ovat 500-10 000 kappaletta. 

Meiltä yksittäiset projektit ja sopimusvalmistus 

Projektikohtainen CNC-koneistus 

Voimme CNC-koneistaa yksittäisiä sarjoja (500-10 000 kpl) asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakas toimittaa meille digitaalisen kuvan ja automatisoidut, modernit koneemme tuottavat sen pohjalta mittatarkat osat. Osat lasketaan ja pestään ennen toimitusta, joka tapahtuu keskimäärin kolmen viikon kuluessa. Voimme myös toteuttaa osille kokoonpanoa ja erilaisia jälkikäsittelytoimia.  

CNC-sorvaus voi sisältää tarvittaessa myös protoeriä ja nollasarjoja. Näistä neuvotellaan tilaajan kanssa aina erikseen. 
 

Alihankintakoneistus sopimusvalmistuksena 

CNC-koneistus sopimusvalmistuksena tarkoittaa nimensä mukaisesti toistuvaa sarjojen valmistusta ja sisältää aina yhden valmiin sarjan varastoinnin asiakkaan puolesta. Tämä säästää asiakkaan resursseja ja tehostaa toimintaa, sillä pystymme toimittamaan valmiin sarjan asiakkaalle heti tilauksen jälkeen. Olemme nopeasti reagoiva alihankintakoneistaja, jolta saat mittatarkat kappaleet aina sovitusti. 

Lisäksi tarjoamme sopimusasiakkaillemme mahdollisuutta tilata tuotteet myös suoraan myymäläpakkauksiin pakattuina logoineen, viivakoodeineen ja käyttöohjeineen. Me hoidamme pakkaukset ja painatukset asiakkaan puolesta, asiakas toimittaa vain käytettävän aineiston. 

CNC-koneistuksen hinta

CNC-koneistuksen hintaan vaikuttaa moni asia, kuten käytettävä raaka-aine, valmistettava sarjakoko sekä työstöaika ja -menetelmät. Alihankintakoneistukseen voidaan sisällyttää myös jatkojalostustoimia, kuten kokoonpanoa, pakkausta ja pintakäsittelyä, jotka nostavat hintaa. Lisäksi loppusummaan vaikuttaa se, onko kyseessä yksittäinen projekti vai sopimusvalmistus.

Tyypillistä hintaa alihankintakoneistukselle on siis vaikea antaa. Asiakas saa hinnan lähetettyään meille kuvan osasta sekä muut tiedot, kuten mitat, käytettävän materiaalin ja sarjakoon. Tämän jälkeen asiakas voi joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Miksi alihankintakoneistus Matic-Sorvaukselta? 

Matic-Sorvaus on kevyt/keskiraskas konepaja, joka tarjoaa laadukasta CNC-koneistusta, kuten CNC-sorvausta, lukuisille eri aloille. Meillä on erittäin moderni ja pitkälle automatisoitu konekanta, jonka avulla takaamme mittatarkat tuotteet ripeällä toimitusajalla. Koneemme käyvät ympäri vuorokauden, joten pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin joustavasti. 

Matic-Sorvaus on toiminut vuodesta 1984 ja pitkä kokemus näkyy kaikessa tekemisessämme. Pidämme tarkasti kiinni aikatauluista ja muista sovituista asioista, jotta asiakkaamme saavat meiltä aina vain ja ainoastaan parasta palvelua. Toimimme ympäri Suomen, ja toimitamme osia myös Ruotsiin ja Viroon. Kysy alihankintakoneistuksesta lisää! 

CNC-koneistus

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy