Laadukasta CNC-sorvausta vuodesta 1984

CNC-sorvaus rautaiselta ammattilaiselta

CNC-sorvaus on erikoisalaamme. Meillä on modernit, pitkälle automatisoidut laitteet sekä kokeneet ammattilaiset, jotka huolehtivat mittatarkat osat asiakkaalle aina sovitussa aikataulussa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi laite- ja konevalmistajat, rakennusalan toimijat sekä monet muut laadukkaita sorviosia kaipaavat tahot.

Jos etsit kumppania, joka huolehtii sorviosat valmistuksesta jopa myymäläpakkauksiin asti, olet oikeassa paikassa!

CNC-sorvausta yksittäisinä projekteina ja sopimusvalmistuksena

Projektikohtainen valmistus

Voimme toteuttaa asiakkaillemme yksittäisiä, 500-10 000 kappaleen sarjoja. Tarvitsemme digitaalisen kuvan osasta. Meillä on pitkälle automatisoidut koneet, jotka ohjelmoimme tuottamaan mittatarkat osat sovitusta materiaalista. Laskemme ja pesemme osat ennen toimitusta, mutta meiltä voi tilata lisäksi kokoonpanoa ja jälkikäsittelyä. Toimitusaika on keskimäärin kolme viikkoa.

CNC-sorvaus voi sisältää mahdollisuuksien mukaan myös protoeriä ja nollasarjoja. Näistä neuvotellaan aina erikseen.

Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus etenee samalla tavalla kuin projektikohtainen CNC-sorvaus, mutta sisältää aina yhden valmiin sarjan varastoinnin asiakkaan puolesta. Näin pystymme toimittamaan asiakkaalle sarjan heti tilauksen tultua eikä viiveitä pääse syntymään. Valmistamme saman tien uuden sarjan varastoon odottamaan.

Lisäksi tarjoamme sopimusasiakkaillemme mahdollisuutta tilata tuotteet myös suoraan myymäläpakkauksiin pakattuina logoineen, viivakoodeineen ja käyttöohjeineen. Me hoidamme pakkaukset ja painatukset asiakkaan puolesta, asiakas toimittaa vain käytettävän aineiston.

Mitä voimme valmistaa CNC-sorvaamalla?

CNC-sorvauksella työstettäviä materiaaleja ovat perusteräs, RST, HST, muovi, kupari, messinki, hiiletysteräs ja nuorrutusteräs. Meillä on kymmeniä sorveja, jotka on pitkälle automatisoitu, mikä minimoi mittavirheet ja takaa erittäin laadukkaat ja mittatarkat tuotteet. Koneissamme on tankomakasiinit, pyörivät työkalut ja y-akseli. Tämä mahdollistaa kappaleiden valmistamisen kerralla valmiiksi eikä jälkikäsittelyvaiheita tarvita.

Sorvattu osa voi olla yksinkertaisimmillaan esimerkiksi tappi, pultti, akseli tai holkki. Tuotantomme on tehokkaimmillaan 5-60 mm mittaisilla osilla. Osia voidaan toteuttaa 80 mm:iin asti. Tyypillinen sarjakoko on 500-1000 kpl, mutta isoimmat sarjat voivat olla yli 10 000 kappaleen suuruisia.

Miksi Matic-Sorvaus?

Matic-Sorvaus on kevyt/keskiraskas konepaja, joka palvelee niin pienempiä toimijoita kuin suuryrityksiäkin. Toimimme ympäri Suomen, ja toimitamme osia myös Ruotsiin ja Viroon. Olemme toimineet vuodesta 1984, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme erittäin pitkällä kokemuksella ja tieto-taidolla.

Meillä on kapasiteettia toimittaa suuriakin sarjoja nopealla aikataululla, sillä meillä on moderni, kattava ja automatisoitu konekanta. Koneet käyvät ympäri vuorokauden, sillä teemme vuorotyötä. Tarjoamme asiakkaillemme CNC-sorvauksen lisäksi myös muuta CNC-koneistusta, kuten jyrsintää.

CNC-sorvaus

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy