Automaattisorvausta vuodesta 1984

Hei CNC-sorvaaja, jätä meille avoin hakemus 

Etsimme joukkoomme ajoittain uusia osaajia, joten mikäli etsit uusia haasteita CNC-koneistuksen ja -sorvauksen parista, voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella! 

Me Matic-Sorvauksella olemme tiivis yhteisö, jossa tekijät ovat viihtyneet pitkään ja meillä on hyvin pieni vaihtuvuus. Se kertoo mielestämme siitä, että olemme työnantajina onnistuneet tarjoamaan työntekijöillemme hyvät oltavat. Olemme joustava, avoin ja kaikin puolin mukava työnantaja, ja teemme paljon asioita yhdessä. Annamme jokaiselle vastuuta ja luottamusta.  

Tarjoamme työntekijöillemme modernit työvälineet, joita uudistetaan ja kehitetään säännöllisesti. Koulutamme henkilöstöämme ja pyrimme siihen, että toimintamme on kaikin puolin uudistuvaa, jotta pysymme tällä alalla aallon harjalla. 

Lähetä meille avoin hakemus 

Tarvitsemme aika ajoin täydennystä joukkoomme, joten mikäli etsit työtä CNC-koneistuksen ja –sorvauksen parista, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Toivomme, että sinulla on ammatillinen koulutus alalta. Sinulla voi olla jo kokemusta työelämästä tai voit hakea meille suoraan koulun penkiltä. Tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi, jolla on intoa oppia uutta! 

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen: vesa.saari@matic-sorvaus.fi 

Meille töihin

Osoite

 

Juristinkatu 4
20780 Kaarina
» Kartalla

Copyright © 2024 Matic-Sorvaus Oy